Získejte jednoduchý návod ke zlepšení Vašeho fyzického i psychického zdraví!

Chcete vědět:

  • Jak dech ovlivňuje nastavení nervového systému a tím i naše zdraví?
  • Proč stresující myšlenky snižují naši imunitu a odebírají tělu energii, takže se můžete cítit stále unavení a bez elánu?
  • Jak lze jednoduchými dechovými technikami zlepšit stav naší imunity a zmírnit dopady stresu?
  • Proč může imunita souviset i s nastavením osobních hranic?
  • Jak dech pomáhá ovlivnit myšlení a získat nadhled?

Stáhněte si příručku ZDARMA

Respektuji Vaše soukromí a nikdy nezasílám spam.

Reference

Z oblasti zdraví se kolem nás točí spoustu informací. Ale jak všechny tipy zrealizovat v rámci času, který každý den máme a aby nás to nestálo hordu peněz. Sama si dávám pozor na to, co do svého života přijmu a začnu aplikovat, protože času není na rozdávání. Proto je super, že vznikají takové rychle vstřebatelné příručky, které navíc přinesou snadno aplikovatelnou inspiraci. Není potřeba si najít několik desítek minut, ani hodin denně. Není potřeba vynaložit velké částky. Praxe, kterou v příručce Martina sdílí lze realizovat skoro kdykoliv a kdekoliv. A přinese to obrovské pozitivní změny ať už v oblasti imunity a zdraví, nebo psychiky a prožívané spokojenosti. Skvěle sepsaná příručka. Díky za ni Marti.
Martina Chomátováwww.playeveryday.cz
Tato příručka si mě našla úplně v pravou chvíli. Jsem po nemoci a cítím, jak je moje imunita dost na dně. Pracovat s dechem je neskutečně jednoduchá a přitom obrovsky účinná metoda a Martina mi svými radami zase připomněla, jak se zaručeně vrátit ke ztracené síle. Zvládne to každý, vše je zde krásně vysvětlené, popsané a i vyfocené. Já si teď určitě zařadím každý den ke cvičení jógy alespoň jedno z těchto dechových cvičení. Moc moc děkuju!
Václava Kronebergwww.permazahrada-korenac.cz
Přečetla jsem si Tvoji příručku a byla jsem nadšená. Je velmi čtivá, psaná v souvislostech a doplněna názornými obrázky. I já, která jsem si přečetla něco o stresu, imunitě a dechu již dříve, jsem tam našla něco nového. Pomohlo mi to pochopit celek, jak je vše provázané. Vyzkoušela jsem si dýchat dle vybraného popisu a můžu říci, že jsem se krásně uvolnila a je mi moc prima. Určitě vědomé dýchání zapojím do svého denního rozvrhu.
Simona Valentováwww.simona-valentova.cz

Naučte se zvládat stres snadnou změnou Vašeho dechu, udržte si imunitu a obnovte zpět svoji ztracenou energii!